Geluwe in beelden

Copyright & privacy

De afbeelding die op de site van www.geluweinbeelden.be staan kunnen in beperkte mate worden gebruikt voor persoonlijk gebruik. Voor ieder ander gebruik moet toestemming verkregen worden door de originele bezitter van de foto. U kan steeds contact opnemen via info@geluweinbeelden.be, dan verwittigen wij de eigenaar van de foto('s) met de vraag.

Auteursrechten
www.geluweinbeelden.be probeert de voorwaarden voor het gebruik van de digitale teksten en afbeeldingen met alle rechthebbenden vast te leggen. Het is niet altijd gelukt omdat niet altijd achterhaald kon worden wie de rechthebbende is of omdat een rechthebbende onvindbaar bleef. Wanneer u meent rechten te hebben op het materiaal dat op deze website staat, dan verzoeken wij u contact op te nemen met info@geluweinbeelden.be.
www.geluweinbeelden.be is niet verantwoordelijk voor misbruik van de website of voor rechten of aanspraken die uit het gebruik van deze website voortvloeien.

Indien u denkt dat het auteursrecht van een fotograaf of zijn erfgenamen geschonden werd, of indien het portretrecht werd geschonden, gelieve dan contact op te nemen via info@geluweinbeelden.be, zodat dit kan worden rechtgezet.


Hoe deze site gebruiken?

U kunt afbeeldingen opzoeken via de zoekbalk door een trefwoord in te geven. U kunt ook via het menu-onderdeel Onderwerpen zoeken, waarna u sub-onderwerpen krijgt. Alle beelden over het subonderwerp worden chronologisch weergegeven.


FAQ

Vraag: Ik heb foto's die mijns inziens zouden passen op de site. Hoe kunnen deze op de site komen?
Antwoord: Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Of u kunt de afbeeldingen inscannen (liefst in een minimum resolutie van 300 dpi) en doorsturen naar info@geluweinbeelden.be.
Of u kunt contact opnemen om de afbeeldingen binnen te brengen en te laten inscannen.
Of u kunt contact opnemen om de afbeeldingen ter plaatse door een medewerker te laten inscannen.

Vraag: Ik heb enkele fotokaarten die veel geld waard zijn. Ik zou deze graag op de site plaatsen, maar ik zou niet graag hebben dat iedereen deze foto's zo maar kan gebruiken.
Antwoord: De beelden die op de website geplaatst worden zijn van een lage kwaliteit, zodat enkel een beperkt persoonlijk gebruik van de beelden mogelijk is. Wanneer een hoge kwaliteit wordt gewenst door iemand, wordt de eigenaar van het beeld steeds eerst geraadpleegd.
Bedenk ook dat door de afbeeldingen op de site te plaatsen deze afbeelding aan bekendheid wint.En hoe bekender een afbeelding is, hoe meer de waarde ervan stijgt. Zoals ook van bepaalde bekende schilderijen al heel veel kopieën gemaakt werden, maar enkel het origineel heeft een hoge waarde.

Vraag: Welke beelden komen er in aanmerking om op de site geplaatst te worden?
Antwoord: Alle afbeeldingen die iets te maken hebben met Geluwe en die interessant kunnen zijn voor de Geluwse bevolking komen in aanmerking.
Let wel: Recente afbeeldingen (na 1980) zijn niet zo interessant, behalve indien het iets speciaals is. (bv. een verdwenen gebouw of speciale gebeurtenis)
Sommige afbeeldingen worden niet op de site geplaatst uit respect voor de geportretteerden. Van een bidprentje moet de persoon minstens 50 jaar zijn overleden.


Bezoekerscijfers

Bezoekers in 2013 : 11.373 bezoekers

Bezoekers in 2014 : 18.348 bezoekers

Bezoekers in 2015 : 21.624 bezoekers

Bezoekers in 2016 : 20.546 bezoekers

Bezoekers in 2017 : 27.066 bezoekers

Bezoekers in 2018 : 38.440 bezoekers

Bezoekers in 2019 : 55.175 bezoekers

Bezoekers in 2020 : 102.979 bezoekers

Bezoekers in 2021 : 119.647 bezoekers

Bezoekers in 2022 : 115.958 bezoekers

Bezoekers in 2023 : 181.388 bezoekers


Login

Hier kunt u inloggen met de juiste gebruikersnaam en paswoord.